L’Handbol Sant Vicenç ja coneix el rival a la Supercopa de Catalunya

El rival a les semifinals serà el BM Granollers, de Divisió d’Honor, i es disputarà a la pista baixllobregatina

Ahir al matí es va celebrar a la seu de la Federació Catalana d’Handbol, el sorteig dels emparellaments de  les semifinals de la Supercopa de Catalunya Femenina i Masculina 2019. En la categoria femenina participaran el KH-7 BM Granollers, de la Divisió d’Honor Femenina, l’Handbol Sant Quirze, com a millor equip català de la Divisió d’Honor d'Argent Femenina, i l’Handbol Sant Vicenç Bar Mi Casa i Avannubo BM La Roca, com a finalistes de la Copa Catalana “Gonzalo Usero”. Mentre que en categoria masculina els participants seran, els dos conjunts de la Lliga ASOBAL, FC Barcelona i Fraikin BM Granollers, i els dos finalistes de la Copa Catalana “Gonzalo Usero”, UE Sarrià i Avannubo BM La Roca.

Els emparellaments de la semifinal femenina han estat els següents:

Handbol Sant Vicenç Bar Mi Casa – KH-7 BM Granollers

Avannubo BM La Roca – H Sant Quirze

Les semifinals es disputen a partit únic a la pista del conjunt d’inferior categoria esportiva (encara no hi ha dia ni hora). La final es disputarà divendres 23 d’agost encara que es desconeix a hores d’ara el lloc on es disputarà.

Redacció / Foto: Xavi Solanas

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix