CB Prat i Joventut de Badalona mantenen la vinculació

Imprimeix

Dani Miret continuarà com a entrenador, mentre que Gerbert Martí és la primera renovació

El Club Joventut Badalona i el CB Prat han arribat a un acord per continuar vinculats durant la temporada 2019-20. Serà el quinzè curs no consecutiu –la relació es va interrompre durant la campanya 2017-18– en què les dues entitats uneixen esforços per un bé comú.

penya prat 1030x541

Segons fonts de l’entitat pratenca, el projecte conjunt és possible i viable perquè, de cara a la temporada vinent, tots dos clubs pensen que el perfil de jugadors disponibles s’adapta perfectament a la categoria de LEB Argent (l’entitat ja ha presentat l’aval a la FEB). Un dels punts acordats és que el club verd-i-negre aporti el nombre de jugadors i l’entrenador que la direcció esportiva cregui oportuns al CB Prat, sempre després d’haver-ho consensuat amb l’entitat del Baix Llobregat. Durant els 14 anys anteriors de l’acord, 24 jugadors vinculats han debutat amb el primer equip del Club Joventut Badalona a la Lliga Endesa.

Primera renovació i cessions

El CB Prat ha renovat al capità Gerbert Martí. El jugador serà peça més que important en el nou projecte esportiu. El capità, que complirà la seva desena temporada de potablava on ha jugat un total de 282 partits i es mostra “molt il·lusionat”. Marc Blanch també podria continuar vestint de blanc però té ofertes d’altres clubs.

Gerbert

D’altra banda, el Joventut de Badalona cedirà quatre jugadors al CB Prat. Són gairebé segurs l’aler Manel Signes, que aquesta darrera estava cedit a l’Arenys Bàsquet de la Lliga EBA, el brasiler Vinicius Lúcio (pivot) i el base Pol Molins (cedit al Rio Ourense Termal).

A més, Dani Miret continuarà com a màxim responsable tècnic del CB Prat amb la resta de l’estaff menys Jordi Ribas, que ha decidit deixar l’entitat. Un treball que compaginarà com a segon entrenador del primer equip del Joventut de Badalona.

Redacció / Fotos: CB Prat