El juvenil de l’AE Penya Esplugues tanca una temporada per emmarcar

Ha sumat un triplet proclamant-se campiones d’Espanya, de la Lliga de Divisió d’Honor i de la Copa Catalunya

L’AE Esplugues té un futur garantit. I és que el seu equip juvenil, les futures jugadores del primer equip, han tancat una sensacional temporada 2018-2019. Les baixllobregatines han aconseguit tres títols: Campionat de Lliga a Divisió d’Honor, Copa Catalunya i el recent Campionat d’Espanya de Clubs de futbol sala femení. Tres competicions que han situat les espluguines com l’autèntic dominador de la categoria a Catalunya i la resta de l’Estat.

res 2019 07 01 10 43 39 WhatsAppImage2019 07 01at102635

res 2019 07 01 10 40 02 FinalJuvenilFemeni 85

Precisament, la Ciudad del Futbol de la Real Federación Española de Futbol a Las Rozas (Madrid) va acollir la final juvenil on l’AE Esplugues va vèncer a l’Atlètico Torcal on les baixllobregatines es van imposar per un contundent 7 a 3 demostrant l’hegemonia del futbol sala femení espluguí a Espanya.

Redacció / Fotos: FCF-AE Penya Esplugues