El Barça CBS presenta un equip molt renovat

Imprimeix

Isaac Fernández continua com a màxim responsable del conjunt blaugrana que té com a objectiu tornar a lluitar per l’ascens a la màxima categoria

L’equip blaugrana ja té pràcticament confeccionat l’equip per a la propera temporada a la Lliga Femenina 2. Són moltes les cares noves que presenta el Barça CBS 2019-2020. Isaac Fernández continua com a màxima responsable tècnic per segona temporada consecutiva. La històrica classificació de les santfeliuenques per pujar a la Lliga DIA li ha valgut a la directiva per mantenir la seva confiança amb l’entrenador. “Hi estic molt a gust i el repte és majúscul ara també amb les cadets i la Selecció Espanyola”, explica. L’objectiu serà una nova participació en unes noves fases de playoff  la temporada 2019/2020.

HHND1229 696x464

D9bhsUQW4AA4FvW

Les renovades són Regina Aguilar, Laura Soria, Paula Curto i Beatrice Carta. Mentrestant, les noves incorporacions són Itziar Llobet (escolta, Femení Sant Adrià), Salomé García (base, Cortegada), Ana Alonso (ala-pívot, Lima Horta Barcelona), Carolina Guerrero (ala-pívot, Basket Almeda) i Elena Silva (base, Lima Horta Barcelona).

 

Redacció / Fotos: Barça CBS