L’Associació Esportiva Prat torna a la Segona Divisió B

Després de guanyar en el partit d’anada per 2-1 els potablava van empatar a La Florida davant el Portugalete (1-1) que els ha permès assolir el passaport a la categoria de bronze del futbol nacional

L’AE Prat torna a la Segona Divisió B per la porta gran. L’equip de Pedro Dólera ha fet valer la seva victòria en el partit d’anada (2-1) per assolir l’ascens després d’empatar (1-1) a La Florida davant el campió basc, el Portugalete, en la tercera eliminatòria d’ascens a la categoria de bronze del futbol nacional. Els potablava també han hagut d’eliminar al subcampió andalús, el Ceuta (primera eliminatòria), i al campió canari, el Tamaraceite (segona eliminatòria).

D VbxKlX4AEYCz9

La primera part va estar marcada pel gol inicial de Gálder que posava l’eliminatòria a favor dels bascos. Tot i això, els pratencs van tenir ocasions per capgirar el marcador negatiu. A la represa, un gol en pròpia porta del Portugalete va canviar el decorat. Els de Pedro Dólera, fins i tot, van poder remuntar en un xut de Dani Argilaga (54’). Sergi Moreno i Raillo també van tenir la sentència de l’eliminatòria. Els del Baix Llobregat però van haver de patir fins al darrer segon de partit per assegurar l’ascens.

D VbxKgW4AAxEBS

Segons va explicar a Ràdio Prat el tècnic, Pedro Dólera, “fa dos anys que van pujar a Segona B, però aquest ascens no té res a veure. Hem hagut de passar tres eliminatòries molt difícils i amb resultats adversos. En totes elles però, hem cregut des del minut 0.”

65911412 2474666905917322 4464602501143855104 o

Portugalete: Jorge; Yaser (Áxel, 65’), Artabe, Cubería, Jon Moya, Iñigo (Rementeria, 65’), Arbeloa, Txopi, Galder, Bonilla i David Infante (Juanfran, 84’).

El Prat: Andrés, Salva, Cárdenas, Héctor (Dani Argilaga, 46’), Oriol Ricarte, Àlex Pla, Putxi, Guiu, Pedro Bravo (Sergi Moreno, 62’), Toni (Zárate, 84’) i Raillo.

Gols: 1-0 (16’): Galder. 1-1 (48’): Txopi (p.p).

Àrbitre: Monterrubio Torres, aragonès. Grogues als locals Rementeria, Jon Moya, Arbeloa, Yaser i Cubería; i als visitants Sergi Moreno, Dani Argilaga, Putxi, Pedro Bravo i Àlex Pla.

Estadi: la Florida. Unes 2.800 persones.

Tercer ascens

El conjunt potablava suma el tercer ascens de la seva història a Segona B. La primera el va assolir al Sagnier davant l’Atlético Sanluqueño la temporada 2011-2012 i el segon va ser al camp de Tajonar davant l’Osasuna B gràcies a un parcial de 3-2 final la temporada 2015-2016.

 

Redacció / Fotos: AE Prat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
158

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix