El santboià Marc Gasol continua en els Toronto Raptors

Imprimeix

El pivot ha decidit la seva opció de jugador i seguirà l’any que li queda de contracte a l’equip canadenc, actual campió de l’NBA

Marc Gasol seguirà en els Toronto Raptors. El pivot de Sant Boi de Llobregat no ha volgut esperar a la decisió de Kawhi Leonard i ha decidit quedar-se un any més en els actuals campions de l’NBA. Tal com informa Adrian Wojnarowski, que sol encertar en tot el que avança, el pivot exercirà la seva opció de jugador i seguirà l'any que li queda de contracte a l’equip canadenc.

img djuarez 20190614 123402 imagenes lv terceros marc kQPC U462861363019EhB 992x558LaVanguardia Web

Marc Gasol, que podria haver sondejat com a agent lliure el mercat de jugadors per a buscar un contracte de llarga durada, cobrarà aquest any 25,6 milions de dòlars de la temporada que arrossega del contracte amb els Grizzlies, és a dir, que al final de la temporada 2019-20 serà agent lliure i podrà decidir el seu futur.

El pivot havia insinuat que la seva decisió de seguir o no en l'equip canadenc estaria vinculada al que fes Kawhi Leonard, que és agent lliure, però pel que sembla ha decidit quedar-se en l'equip que li ha fet campió i esperar que expiri el seu contracte.

 

Redacció / Foto:Arxiu