Es presenta l’equip molinenc Kawasaki Català Aclam

Imprimeix

Participarà, un any més, a les 24 Hores de Motociclisme al Circuit Barcelona-Catalunya

El Kawasaki Català Aclam tornarà a participar a les 24 Hores de Motociclisme 2019 del Circuit de Barcelona-Catalunya amb una Kawasaki ZX10R. L’equip molinenc, que intentarà renovar així el seu clar triomf de 2018, va presentar la seva formació en el nou espai del seu patrocinador principal, el Aclam Guitars Club de Barcelona.

presentacion del equipo 24 horas 2019 team kawasak hd 95953

Encara que el Kawasaki Català Aclam portarà el dorsal número 1, per a Eduard Català, director tècnic de l'equip, "això no és una pressió per a nosaltres sinó una il·lusió. Portem el número 1 perquè l'any passat vam fer les coses bé. No vol dir que aquest any hagis de guanyar, cada any tots partim des de zero i en les mateixes condicions."

D9h3fyiXkAUgt58

Tres dels quatre pilots que formaran el Kawasaki Català Aclam 2019 són ja coneguts del conjunt català. Kike Ferrer, pilot mallorquí, estarà en l'equip per tercera vegada i amb una gran motivació per a revalidar el títol que va aconseguir l'any passat amb Julien Pilot i Kevin Denis. La nova incorporació de l'equip de Molins de Rei per a aquest 2019 és Anthony Loiseau.

D9hovz4XYAEi7Xa

El Team Kawasaki Català Aclam, que ja va vestir de verd per primera vegada fa a penes un any amb un excel·lent resultat, ha treballat en una evolució de la Kawasaki Ninja ZX10R. Per a Eduard, "la moto ja està a punt. És estable i l'any passat va funcionar molt bé. Creiem que podem fer bé les coses."

 

Redacció / Fotos: Kawasaki Català Aclam