Sant Feliu va acollir l’acte de reconeixement als valors Juga Verd Play

Imprimeix

La ciutat pren el relleu de Sant Andreu de la Barca i serà el curs vinent Ciutat Juga Verd Play del Baix Llobregat

El Consell Esportiu del Baix Llobregat va celebrar ahir dimarts 18 de juny el 6è Acte de Reconeixement als valors Juga Verd Play a la Sala Ibèria de Sant Feliu de Llobregat, amb l’objectiu de premiar als equips, entitats i agents més destacats del programa Juga Verd Play dels Jocs Escolars d’aquest curs 2018-2019. L’esdeveniment es va dividir en dues sessions per tal de donar cabuda a tots els guardonats i acompanyants, 27 equips i 17 reconeixements especials; més de 800 persones entre esportistes, entrenadors i entrenadores, directius i directives i familiars, L’acte va anar a càrrec de Lídia Muñoz, alcaldessa de Sant Feliu de Llobregat i Carolina Garzo, Cap de l’Àrea d’Esport Escolar del Consell Català de l’Esport, que van destacar l’aposta valenta del Consell Esportiu en el treball de valors. Sant Feliu de Llobregat pren el relleu de Sant Andreu de la Barca i serà el curs vinent Ciutat Juga Verd Play del Baix Llobregat.

IMG 20190618 WA0030

Guardons

A continuació es varen premiar als primers classificats de la classificació lineal establerta de tots els grups i categories (des d’educació infantil fins a juvenil) dels cinc esports d’associació (futbol 7, futbol sala, bàsquet, voleibol, handbol i beisbol per primera vegada) que durant aquest curs varen participar en la competició Juga Verd Play dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Una classificació lineal que inclou el joc net, els valors educatius i cívics i el resultat del marcador. Per a l’entrega de premis vam comptar amb la presència de la nedadora paralímpica Núria Marquès i de l’Iñaki Pérez, exfutbolista del RCD Espanyol. El públic va poder gaudir de les divertides històries improvisades de l’Improshow.

D9XsYm6WsAIel3e

En la darrera part del primer acte es va fer entrega dels reconeixements especials als ambaixadors Juga Verd Play 2018-2019, persones que han tingut una rellevant implicació amb el programa al llarg del curs. També es va fer un sentit homenatge a en Domingo Martínez, qui va ser Secretari Tècnic i ànima mater del Consell Esportiu del Baix Llobregat. La família i els seus amics es van aplegar per recordar-lo. El seu llegat i els valors que ens va ensenyar estaran presents en l’escola de Formació del Baix Llobregat Domingo Martínez.

En el segon bloc, a banda de fer l’entrega als equips millor classificats dels esports d’associació també es va fer un reconeixement a aquells tècnics, públic i tutors de joc que han participat més activament i de forma més constant en el Programa Juga Verd Play.

D9XTqC9W4AARKmT

L’acte es va concloure amb el parlament de Montse Garcia, subdelegada del Govern a Catalunya i Salvador Valls, president del Consell Esportiu del Baix Llobregat. Valls va encoratjar als assistents a seguir treballant per l'esport escolar i va agrair a tots els assistents la seva implicació i compromís amb el projecte.

Redacció / Fotos: CEBLLOB