Èxit de participació en la 3a Reunió de Velocitat de Gavà

La competició atlètica va aplegar aproximadament uns 600 atletes

El Club Atletisme Gavà va acollir el passat dissabte la tercera edició de la Reunió de Velocitat de Gavà a l’Estadi la Bòbila, una competició dedicada directament als velocistes i que any rere any incorpora noves proves per atraure a nou públic.

Aquesta temporada s’ha superat el nombre d’inscrits i d’assistents: aproximadament 600 atletes van participar de la Reunió de Velocitat, amb nombre destacat d’esportistes d’alt rendiment català. Dins dels noms destacats van sobresortir el d’Estela Garcia (Nike Running), que va participar en la prova del 100mll i del 200mll (11.65 i 23.79), Arnau Monné (FC Barcelona) amb marca de 10.73 en el 100mll i el de Cora Salas (CA Igualada), que va participar en la prova de llargada amb marca de 6.10.

48078094586 af7cc6a21c z

48072521068 28aaab30bc z

Pel que fa al CAG, la vuitantena d’atletes que hi van prendre part van obtenir bons resultats, destacant les mínimes pels campionats d’Espanya del Miquel Doménech (en 800mll) i de la Montse Martí (100mll).

Redacció / Foto: CAG

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
100

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix