Ascens històric a Primera Divisió del femení del Cornellà Atlètic

L’equip masculí va acabar en cinquè lloc i va aconseguir la permanència

El Cornellà Atlètic està d’enhorabona. El passat 16 de juny es va celebrar la Final A del Campionat d'Espanya de Clubs de Segona Divisió que es va celebrar a l’Estadi d’Atletisme Los Pajaritos de Sòria, on l'equip sènior femení va participar per primera vegada. El conjunt baixllobregatí va assolir l’ascens històric a Primera Divisió amb una excel·lent segona posició a la classificació. Les cornellanenques van sumar un total de 105 punts, i es va quedar a un de l’AD Gijón Atletisme, que va assolir 106. En tercera posició va finalitzar el CA Safor Delikia Sport (100).

D9Nyw81XsAA2x3b

A la Primera Divisió Nacional masculina, l’equip sènior del Cornellà Atlètic va finalitzar en cinquè lloc de la classificació, amb un total de 93,5 punts, que li va permetre aconseguir la permanència a la categoria. L’ISS L’Hospitalet va ser primer (120), l’At. Interc-Zoiti, segon (105), l’Atletismo Alcorcón, tercer (103), i el CAPEX, quart (95,5). La competició, que es va celebrar a Osca, també es va disputar aquest cap de setmana.

Redacció / Fotos: Cornellà Atlètic