Ascens històric a Primera Divisió del femení del Cornellà Atlètic

L’equip masculí va acabar en cinquè lloc i va aconseguir la permanència

El Cornellà Atlètic està d’enhorabona. El passat 16 de juny es va celebrar la Final A del Campionat d'Espanya de Clubs de Segona Divisió que es va celebrar a l’Estadi d’Atletisme Los Pajaritos de Sòria, on l'equip sènior femení va participar per primera vegada. El conjunt baixllobregatí va assolir l’ascens històric a Primera Divisió amb una excel·lent segona posició a la classificació. Les cornellanenques van sumar un total de 105 punts, i es va quedar a un de l’AD Gijón Atletisme, que va assolir 106. En tercera posició va finalitzar el CA Safor Delikia Sport (100).

D9Nyw81XsAA2x3b

A la Primera Divisió Nacional masculina, l’equip sènior del Cornellà Atlètic va finalitzar en cinquè lloc de la classificació, amb un total de 93,5 punts, que li va permetre aconseguir la permanència a la categoria. L’ISS L’Hospitalet va ser primer (120), l’At. Interc-Zoiti, segon (105), l’Atletismo Alcorcón, tercer (103), i el CAPEX, quart (95,5). La competició, que es va celebrar a Osca, també es va disputar aquest cap de setmana.

Redacció / Fotos: Cornellà Atlètic

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
158

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix