Punt final a la desena Festa del Futbol Català

Martorell va acollir els Campionats de Catalunya de Futbol Sala i es van celebrar diverses activitats paral·leles

Punt final a la desena edició de la Festa del Futbol Català. Després del futbol, el futbol sala va ser el protagonista i ho va fer amb un cap de setmana on els clínics per a àrbitres i entrenadors, el desafiament de porters i la cloenda de les seleccions han completat les finals de la Copa Catalunya.

2019 06 16 21 59 37 portada slider

En total, deu finals han reunit els finalistes de la Copa Catalunya. L’FC Barcelona i Les Corts UBAE han estès la seva hegemonia a Martorell. En la primera jornada, Les Corts UBAE i l’FC Barcelona es van repartir les primeres places. En infantil i cadet, els blaugrana van imposar-se amb comoditat (1-7 i 0-8, respectivament). En canvi, Les Corts UBAE va embutxacar-se les medalles d’or en aleví i en juvenil, les finals que van obrir i tancar la primera jornada. Les finals femenines es van jugar diumenge. Les Corts va manar en aleví i en cadet, imposant-se per 3 a 0 i 2 a 4 al CFS Arenys de Munt i al CFS Sant Vicentí, respectivament.

res 2019 06 16 15 56 34 FinalInfantilFemeni 14

D’altra banda es va haver de recórrer a les tandes de penals per conèixer els guanyadors de la Copa Catalunya juvenil i infantil. En el cas de les més grans, la Penya Esplugues ha convertit vuit penals, un més que Les Corts UBAE i va celebrar l’or al Pavelló Esportiu Can Cases. En la final infantil, que va comptar amb doble presència martorellenca a la Penya Esplugues (Maria Garcés i Nerea Nuño vesteixen la samarreta blanc-i-vermella), no va poder emular les seves germanes grans i van caure també als penals contra el Futsal Femení Palau-Solità i Plegamans. Les finals prebenjamí i benjamí van tancar la jornada de diumenge, amb un triomf per al FS Pallejà (4-3) en els més petits i del Futbol Sala García en benjamí, que es va imposar al CFS Sant Joan de Vilassar (1-6).

Redacció / Fotos: FCF-Aj. Martorell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix