El Club Bàsquet Cornellà presenta el seu 90è aniversari

Estrena nou logo commemoratiu, nova equipació de joc i una agenda farcida d’esdeveniments que s’aniran celebrant al llarg de la temporada 2019-2020

El CB Cornellà afronta un any molt especial. L’entitat esportiva blava, presidida per José Manuel Hernández, celebra el seu norantè aniversari (1929-2019). Dijous passat es va presentar els actes, logo i samarreta commemorativa a la Biblioteca Marta Mata del municipi baixllobregatí amb convidats de luxe. No hi van faltar expresidents del club com José Rey o Julià Paricio, exjugadors com Néstor Zamora o exentrenadors com Manolo Flores, que forma actualment part de l’organigrama tècnic del FC Barcelona. A més, van assistir a l’acte representants de l’Ajuntament com Sergio Fernández, tinent alcalde i regidor delegat de l’Àrea d’Innovació Urbana i Presidència, i el regidor d’Esports, José Manuel Parrado., així com Salvador Valls, cap de l’Àrea de Gestió d’Esports de l’Ajuntament i president del Consell Esportiu del Baix Llobregat. Cal destacar també la presència de Maria Lluís Gol, vicepresidenta cinquena de la Federació Catalana de Bàsquet.

presentacio cbc 90

Intervencions

José Manuel Hernández, president del club, va explicar en la seva intervenció que “seguim fent història en el club. Mantenim la il·lusió, la promoció de l’esport amb uns valors molt arrelats”.  L’actual mandatari també va donar gràcies a l’Ajuntament “per fer-nos costat amb recursos i instal·lacions. Som una proposta de ciutat i per a la ciutat amb la formació de nens i nens de Cornellà on tothom té cabuda.”

D’altra banda, l’expresident, José Rey, va indicar que “noranta anys són molts anys. Durant tot aquest temps ha prevalgut la voluntat de les persones, de crear un projecte i el bressol de grans emprenedors”. A més, va destacar que “vaig haver de viure dos moments molt diferents. L’ascens de l’equip a la LEB or i el descens a la Lliga EBA per no disposar d’un pressupost sostenible” i va afegir també que Julià Paricio va ser “el gran impulsor del Cornellà que avui és amb la vinculació amb l’FC Barcelona i el seu impagable treball com a president”.

Captura de pantalla 2019 06 14 a las 22.05.32

Manolo Flores, exentrenador del sènior masculí amb el qual va assolir l’ascens a l’ACB, va explicar que “va ser una experiència inoblidable, on va haver-hi una gran aportació de la casa i l’esforç de moltes persones que van fer-ho possible, entre els quals el Barça” i va afegir que “m’agradaria que en el futur hi hagués la mateixa relació” fent referència amb la vinculació que va haver-hi amb l’FC Barcelona.  

D’altra banda, la vicepresidenta primera de la FCBQ, Maria Lluís Gol, va fer un repàs a la trajectòria dels diferents expresidents presents a l’acte, i va valorar “l’amistat que m’uneix amb Manolo Flores”. La directiva també va afirmar que el CB Cornellà “és una família i gent molt especial” i va esperonar al president i a la directiva a “seguir treballant pel club”. A més, va avançar que l’entitat rebrà un reconeixement especial en la categoria Bàsquet Valors durant la 38a Festa del Bàsquet Català 2019 que se celebrarà dissabte 6 de juliol a la Sala Luz de Gas de Barcelona.

D8 GM4eXkAgOZOk

Equipació innovadora

Durant l’acte de presentació del norantè aniversari, l’entitat va presentar el nou logo i l’equipació de la temporada 2019-2020. Dues imatges innovadores que van sorprendre les nombroses persones que hi van assistir dissenyat per l’empresa Mercury.

D8 C4oUWsAAgJuF

20190613 191409

Esdeveniments

Durant l’acte també es va anunciar l’organització de diversos actes i activitats commemoratives al llarg de la temporada 2019-2020 amb l’objectiu, segons la directiva, “de donar a conèixer l’entitat a la ciutat. Els projectes són molt ambiciosos”. Es va avançar que s’està preparant un 3x3 al carrer, una concentració de jugadors de l’Escoleta i els col·legis vinculats a l’entitat a la plaça Catalunya, conferències, entre altres.

Redacció / Fotos: LPdB-CB Cornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix