L’AE Penya Esplugues, eliminada de la Copa de la Reina

Imprimeix

Va perdre davant el Futsi Atlético per un ajustat 5-4 als quarts de final en la seva primera participació en la competició

L’AE Penya Esplugues va estar a punt de donar la sorpresa però va acabar perdent per 5-4  contra el totpoderós Futsi Atlético Navalcarnero, actual campió de lliga i de Copa de la Reina, en el primer partit de la Final a Vuit de la Copa de la Reina de futbol sala femení. Un partit que es va jugar ahir divendres a la tarda a Burela (Galícia).

D9CjzJsXsAAkFIM

Després d'una extraordinària primera part (3-3), la Penya va arribar a posar la por al cos a les madrilenyes en els últims minuts. El bon plantejament de les catalanes -defensa en zona i contraatacs fulgurants- va posar en evidència les fragilitats del Futsi que va acabar demanant l'hora, tot i la seva profunditat de banqueta plena d'internacionals brasileres i espanyoles.

D9CjzJ0XkAEbKuY

Al final del partit, l’entrenador de l’AE Penya Esplugues, Cinto García, va explicar que “marxem amb tristesa per acomiadar-nos d’aquest torneig fantàstic, però amb un somriure a la cara perquè hem competit fins al final. Al principi ens ha costat encara que amb les nostres armes hem intentat sorprendre a un rival molt potent.”

D9Cl03zXsAA1RkU

La Penya culmina la temporada amb un partidàs, el del seu debut a la Copa Reina, que la confirma entre els grans del futbol sala femení.

D9Cl03tWkAEHqtO

Futsi At. Navalcarnero: Marta Balbuena; María Sanz, Ju Delgado, Leti i Ari (cinc inicial). També van jugar Marta Pelegrín, Bruna Franklin, Amelia Romero, Estela García, Ana Luján, Gabriela Vila i Alba Fernández

AE Penya Esplugues: Nerea, Estela, Cèlia Catà, Berta Velasco i Laura Oliva (cinc inicial). També han jugat Marta de los Riscos, Zoe Juanes, Iris Amaro, Arantxa Medina, Pilar Ribes i Anna Muniesa.

Gols:

1-0, min. 2 Ari


2-0, min. 11 Ju Delgado


2-1, min. 13 Laura Oliva (pti.)


2-2, min. 14 Estela


3-2, min. 14 Bruna


3-3, min. 20 Laura Oliva


4-3, min. 24 Anita Luján


5-3, min. 28 Bruna


5-4, min. 40 Berta Velasco


Àrbitres: Héctor Vilas López i Pablo Guntín Garrido. Cronometradora: Lorena Quintas Crespo. Groga a Iris

Pavelló: Vista Alegre de Burela (Lugo). Unes 800 persones.

 

Redacció / Fotos: Burela FS