L’AE Penya Esplugues, eliminada de la Copa de la Reina

Va perdre davant el Futsi Atlético per un ajustat 5-4 als quarts de final en la seva primera participació en la competició

L’AE Penya Esplugues va estar a punt de donar la sorpresa però va acabar perdent per 5-4  contra el totpoderós Futsi Atlético Navalcarnero, actual campió de lliga i de Copa de la Reina, en el primer partit de la Final a Vuit de la Copa de la Reina de futbol sala femení. Un partit que es va jugar ahir divendres a la tarda a Burela (Galícia).

D9CjzJsXsAAkFIM

Després d'una extraordinària primera part (3-3), la Penya va arribar a posar la por al cos a les madrilenyes en els últims minuts. El bon plantejament de les catalanes -defensa en zona i contraatacs fulgurants- va posar en evidència les fragilitats del Futsi que va acabar demanant l'hora, tot i la seva profunditat de banqueta plena d'internacionals brasileres i espanyoles.

D9CjzJ0XkAEbKuY

Al final del partit, l’entrenador de l’AE Penya Esplugues, Cinto García, va explicar que “marxem amb tristesa per acomiadar-nos d’aquest torneig fantàstic, però amb un somriure a la cara perquè hem competit fins al final. Al principi ens ha costat encara que amb les nostres armes hem intentat sorprendre a un rival molt potent.”

D9Cl03zXsAA1RkU

La Penya culmina la temporada amb un partidàs, el del seu debut a la Copa Reina, que la confirma entre els grans del futbol sala femení.

D9Cl03tWkAEHqtO

Futsi At. Navalcarnero: Marta Balbuena; María Sanz, Ju Delgado, Leti i Ari (cinc inicial). També van jugar Marta Pelegrín, Bruna Franklin, Amelia Romero, Estela García, Ana Luján, Gabriela Vila i Alba Fernández

AE Penya Esplugues: Nerea, Estela, Cèlia Catà, Berta Velasco i Laura Oliva (cinc inicial). També han jugat Marta de los Riscos, Zoe Juanes, Iris Amaro, Arantxa Medina, Pilar Ribes i Anna Muniesa.

Gols:

1-0, min. 2 Ari


2-0, min. 11 Ju Delgado


2-1, min. 13 Laura Oliva (pti.)


2-2, min. 14 Estela


3-2, min. 14 Bruna


3-3, min. 20 Laura Oliva


4-3, min. 24 Anita Luján


5-3, min. 28 Bruna


5-4, min. 40 Berta Velasco


Àrbitres: Héctor Vilas López i Pablo Guntín Garrido. Cronometradora: Lorena Quintas Crespo. Groga a Iris

Pavelló: Vista Alegre de Burela (Lugo). Unes 800 persones.

 

Redacció / Fotos: Burela FS

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix