La Penya Esplugues debuta a la Copa de la Reina contra l'actual campió

Imprimeix

Les baixllobregatines juguen per primera vegada a la història aquesta competició i s’enfronten als quarts de final davant del Futsi Atlético Navalcarnero madriley

L’AE Penya Esplugues s’enfronta al CD Futsi Atlético Navalcarnero aquest divendres 14 de maig (18.15h) al pavelló de Vista Alegre de Burela (Lugo) en partit de la Final a Vuit de la Copa de la Reina de futbol sala femení. La Penya Esplugues disputa aquesta competició per primera vegada a la seva història. Només un altre equip català l'havia jugada: el mític F.S.F. Gironella.

D8zAhU7WwAMasOC

Les espluguines culminen amb la seva participació una temporada notable que les confirma entre les esquadres consolidades d’una Lliga llarga i complicada. L’equip, que es desplaça a Galícia al complet, s’ha entrenat a fons a les ordres de Cinto Garcia durant les dues últimes setmanes per enfrontar-se a l'autèntic dominador del futbol sala femení de l'última dècada, el Futsi Atlético.

Un conjunt tècnicament solvent i experimentat, replè d'internacionals i amb profunditat de banqueta, que acaba de guanyar la Lliga i que ara vol revalidar el títol de Copa aconseguit el curs passat. Aquesta temporada el Futsi Atlético ja es va imposar tant al CEM Les Moreres (2-3) com a La Estación (2-0) en una Lliga que ha acabat guanyant sense perdre ni un sol partit.

AEPE FUTSI

Conscients del paper de grans favorites de les madrilenyes, les catalanes saltaran a la pista amb un gran respecte pel contrincant però sense complexos de cap mena. És un partit d’aquells que qualsevol jugadora sempre vol disputar per l’entitat de la competició i per l’envergadura del rival.

En el palmarès del Futsi Atlético Navalcarnero, fundat l'any 1992, hi figuren 7 títols de Copa (2007, 2008, 2009, 2014, 2015, 2016 i 2018), 5 de Lliga (2011-12, 2013-14, 2014-15, 2016- 17 i 2018-19), 7 de Supercopa i 2 de Copa d'Europa.

Presentació

Ahir a la tarda es va presentar la Copa de SM La Reina en la Casa Consistorial de Burela, que donarà inici avui a Vista Alegre a partir de les 12.30 horas amb el primer enfrontament dels quarts de final. La representació de l’AE Penya Esplugues ha estat l’entrenador, Cinto Garcia, les tres capitanes, Cèlia Catà, Pilar Ribes i Berta Velasco, i el delegat, Màrius Costa.

D89v5dKXsAIAwMO

image1 aeesplugues present

Redacció / Fotos: AE Penya Esplugues