El santboià Marc Gasol ja té el seu primer anell de l’NBA

El jugador dels Toronto Raptors es va proclamar campió de la lliga en el sisè partit de la final a la pista dels Golden State Warriors (4-2)

Ha tocat la glòria per primer cop a la millor lliga de bàsquet del món. I és que el santboià Marc Gasol es va proclamar campió de l’NBA després de guanyar amb el seu equip, els Toronto Raptors, el sisè partit de la final davant els Golden State Warriors (110-114). És la primera vegada que el conjunt canadenc assoleix el títol. “Mai hauria imaginat una fita així, estaré agraït per sempre als Raptors. És increïble haver guanyat després de guanyar tants partits i passar quatre rondes de playoff. Veig molta gent molt feliç que disfruta de la victòria", ha dit el pivot baixllobregatí.

D8 wV8IUIAAYvdQ

D8 tnX U4AA49Dw

59VRlkMciFxg3CXH

Fita històrica

Una dècada després que el seu germà, Pau Gasol, guanyés el seu primer anell amb Los Ángeles Lakers, Marc ha repetit la gesta esportiva i els dos germans de Sant Boi de Llobregat són els primers que ho aconsegueixen al llarg dels més de 70 anys d’història que acumula l’NBA.

los hermanos pau y marc gasol toronto raptors y san antonio spurs 1ib4vhnls2ss211pagc6wu5gux

Pau Gasol, actual jugador dels Milwaukee Bucks, va manifestar en el seu compte de Twitter que “guanyar l’anell de l’NBA és realment difícil, però a la vegada meravellós. Ja tens el teu anell Marc. Gran feina amb un enorme esforç i victòria històrica.

Redacció / Fotos: NBA-USA Today

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix