Prop dels 600 atletes s’apleguen a l’Abrera Corre D9

Daniel Moisés i Sònia Cruz van guanyar la cursa dels deu quilòmetres, mentre que Janne Pietiläinen i Anna Orozco es van imposar a la dels cinc

Uns 600 atletes es van donar cita ahir diumenge a l’onzena edició de l’Abrera Corre D9. Una prova atlètica que va tenir dos recorreguts (10 o 5 quilòmetres) i diverses proves per als de menys edat.

A la distància dels 10 quilòmetres el guanyador, en categoria masculina, va ser Daniel Moisés (Run With Us, 33’18’’), seguit de Javier Paniello (CAO, 33’50’’) i José Manuel Granadero (34’01’’). A la categoria femenina, la primera classificada va ser Sònia Cruz (CA Sant Boi, 41’56’’). Van completar el podi Carme Ballesteros (Cornellà Atlètic, 43’14’’) i Laura Cerceda (Sedentaris.com, 43’50’’).

PjuBLjr84kqPlWYb8mGoJuKq2BDJvqexKIry3WIFm2aZkFP8vHqM zUG4a8JYhzkbC8ZYUkWO1YMP7071S9ormNbjoYqdxw7eiIJXA9gcP0nb3982tbWE6induo0KEjswwC nUpCWww2144 h1424 no

D’altra banda, a la cursa dels cinc quilòmetres, Janne Pietiläinen (CA Parets, 17’13’’), seguit d’Alberto Mansilla (18’06’’) i Raúl Fernández (CE Picornell, 18’21’’). Mentrestant, Anna Orozco va ser primera en la categoria femenina. La corredora va completar el recorregut amb un registre de 20’59’’). Silvia Alberich (21’39’’) i Maria Gijón (21’54’’) van ser segona i tercera respectivament.

Els guanyadors en la categoria benjamí van ser Guiomar Coll i Édgar Mancha, mentre que els campions en infantil foren Isabel Villar i Pol Sáez. D’altra banda, Paula Pommard i Frederic Velázquez es van imposar a la categoria prebenjamí.

Mz47ew 54Y YgVBHG7VOL6eF1CWAgZcZTqGeAamHqPdeNQLvyW0mYzF7d0JIj hJIwIaIMSo939 1IAydLVFVrLRiRdb9TzTw8I5zpNeLZ3V8x9kJUyg2wGIZ Lm5WnCV1s2k2Y1qgw2144 h1424 no

L’onzena Cursa Popular Abrera Corre D9 va coincidir amb la segona Marxa Bressol d’Abrera, adreçada a nens i nenes de fins a 3 anys.

svDLjDwQIuPvrUKMGlxhxMi1XCkIN AkVKsqXaBFS2JMEuBf2J7f3zTiAF30ap3HsQXbhMOkDW30optLVn jnI50ToKINTHXiia1vEmXOStxzSwhqSW1o0zLIIzMhazQwXPWyDtVrgw2144 h1424 no

Convidat de luxe

Com ja ve sent habitual, el club va organitzar el dia abans de les curses una trobada amb un atleta de renom. En aquesta ocasió va ser Fermín Cacho, medalla d’or als Jocs Olímpics de Barcelona 92 i d’argent als Jocs Olímpics d’Atlanta 96 en els 1.500 metres. L’atleta va fer un entrenament al Parc de Can Morral, i posteriorment, va parlar sobre la seva trajectòria esportiva en una xerrada que va tenir lloc al Centre Polivalent.

rBWxCCFKL1x mJJIufFXkhXGjtyQGbCeX8UxuRiwf9sduDYZikwj48P0PgeL1OIdDY6037AdrboEJmfBdhjEmit63Et7ZsC3hpDlcqqAwWGRxumbQbmwsR414LHiq qtvZwTyZHvHQw2144 h1424 no