Martorell va tornar a ser la capital del futbol català de base

El Complex Torrents de Llops va acollir les diferents finals dels Campionats de Catalunya

El Complex Esportiu Torrent de Llops de Martorell va acollir els Campionats de Catalunya de futbol base emmarcats en la desena edició de la Festa del Futbol Català. Es van viure tres dies plens del millor futbol base català, en els quals, els milers d’espectadors que es van apropar fins a la ciutat baixllobregatina van poder gaudir d’un bon i intens espectacle futbolístic.

L’RCD Espanyol es va proclamar campió en les categories Aleví femení (es va imposar al Sant Gabriel per 3-2), Infantil (va guanyar al Girona FC per 3-0) i Juvenil masculí (va vèncer a l’FC Barcelona per 2-4 després d’empatar en el temps reglamentari pa dos gols). També es va guanyar el títol en la categoria Benjamí masculí després d’imposar-se al Girona FC per 5-2. La final Cadet masculina, retransmesa en diferit per Esport3 i en directe per la seva pàgina web, entre l’RCD Espanyol i la UE Cornellà ha estat molt renyida, però finalment els blanc-i-blaus s’han imposat per 1 gol a 0, aixecant així el trofeu de campions de Catalunya.

espanyol cadet

El CD Sant Gabriel ho va fer en la categoria Infantil Femení després de guanyar al FC Barcelona per 2-3. Mentrestant, el Gimnàstic Manresa va guanyar en la Cadet femenina després de superar l’Escola Futbol Planadeu per 6-0. D’altra banda, l’FC Barcelona va golejar al Club Gimnàstic Manresa per 7-2 a la final Aleví masculí.

barça

En L’última final d’aquests Campionats de Catalunya ha estat en categoria Juvenil femenina entre el FC Barcelona i el CF Damm. Finalment, en una llarga i agònica tanca de penals, el CF Damm va capgirar el resultat i es va proclamar campiona de Catalunya per primera vegada en la història.

damm

Cal recordar que els propers dies 15 i 16 de juny, el Pavelló Esportiu Municipal Can Cases acollirà les finals de la Copa Catalunya de futbol sala base, entre altres activitats.

Redacció / Fotos: FCF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix