Més de 600 atletes se citen a la Cursa Solidària de Sant Joan Despí

Aimane Eddaifi i Alexandra Guada Toapanta, en els 10 quilòmetres, i David Guiamet i Mireia Suñé, en els cinc, van ser els guanyadors de la dotzena edició

Ahir dissabte es va celebrar una nova edició, la dotzena, de la Cursa Solidària de Sant Joan Despí. Una prova atlètica que va aplegar més de 600 atletes de totes les edats. Com l’any passat es van recaptar fons per l’associació DACMA, d’afectades pel càncer de mama, que, a més, celebra el desè aniversari. La recaptació es destinarà a la investigació d’aquesta malaltia.

D8kBSEKWwAA9dKq

A la distància dels deu quilòmetres, el guanyador en la categoria masculina va ser Aimane Eddaifi, amb un temps de 32’05’’. Aleix Cunillera (Pratenc, 34’00’’) i Carlos Lancharro (Corresolidaris, 34’11’’) van finalitzar en segona i tercera posició respectivament. A la categoria feminina, es va imposar Alexandra Guada Toapanta (38’13’’). El podi es va completar amb Laura Teruzzi (Runners Sant Adrià, 42’26’’) i Marta Vidal (Running CEM Vallirana, 42’34’’).

D8kBSEJXsAE1zre

D’altra banda, en la distància dels cinc quilòmetres, el primer classificat en la categoria masculina va ser David Guiamet, del Club Esportiu I Run With, amb un registre de 16’31’’. Lucas Alonso (Urban Athletics, 16’42’’) va ser segon i Sergi Ariaca (Catgas, 16’57’’) va acabar en tercer lloc. Mentrestant, a la categoria femenina, la primera classificada va ser Mireia Suñé (FC Barcelona, 18’54’’), seguida per Sònia Gallego (La Sansi, 19’33’’) i Toñi Piqueras (Barberà Runners, 20’22’’), segona i tercera respectivament.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Joan Despí