Castelldefels va acollir la Trobada de Centres Educatius del Baix Llobregat

Imprimeix

En l’edició d’enguany van participar al voltant dels 1.000 alumnes de catorze escoles i instituts de la comarca

El passat dimecres 5 de juny es va dur a terme la XLII Trobada de centres educatius del Baix Llobregat (Trobada d’Estiu). En aquesta edició han participat un total de catorze escoles i instituts de la comarca: Escola Benviure i Escola Josep Maria Ciurana de Sant Boi de Llobregat, l’Institut Frederic Mompou de Sant Vicenç dels Horts, el Col·legi Mª Dèu de la Mercè i l’Escola Pau Vila de Sant Feliu de Llobregat, l’Institut de Torrelles i l’Escola Can Coll de Torrelles de Llobregat, l’Institut de Cervelló, l’Institut Severo Ochoa d’Esplugues de Llobregat, l’Escola Joan Perich Valls i l’Institut Francesc Ferrer i Guàrdia de Sant Joan Despí, l’institut Daniel Blanxart d’Olesa de Montserrat, l’Escola Plà de Les Vinyes de Santa Coloma de Cervelló i l’Institut El Calamot de Gavà.

D8SKNU8X4AAk33I

L’activitat es va dur a terme a la Platja de Castelldefels, concretament a la Plaça de Les Palmeres. Durant el matí (10–13.10 hores) l’alumnat participant va poder gaudir de diferents esports (Futbol, Ultimate i Korfbal) i la Zona Lúdica (castells inflables, bitlles catalanes, catamarà, beisbol i voleibol).

En aquesta activitat s’han reunit gairebé 1.000 alumnes de la comarca del Baix Llobregat, on el Consell Esportiu del Baix Llobregat ha volgut fomentar la promoció esportiva des d’un vessant recreatiu i formatiu.

Redacció / Fotos: CEBLLOB