Castelldefels va acollir la Trobada de Centres Educatius del Baix Llobregat

En l’edició d’enguany van participar al voltant dels 1.000 alumnes de catorze escoles i instituts de la comarca

El passat dimecres 5 de juny es va dur a terme la XLII Trobada de centres educatius del Baix Llobregat (Trobada d’Estiu). En aquesta edició han participat un total de catorze escoles i instituts de la comarca: Escola Benviure i Escola Josep Maria Ciurana de Sant Boi de Llobregat, l’Institut Frederic Mompou de Sant Vicenç dels Horts, el Col·legi Mª Dèu de la Mercè i l’Escola Pau Vila de Sant Feliu de Llobregat, l’Institut de Torrelles i l’Escola Can Coll de Torrelles de Llobregat, l’Institut de Cervelló, l’Institut Severo Ochoa d’Esplugues de Llobregat, l’Escola Joan Perich Valls i l’Institut Francesc Ferrer i Guàrdia de Sant Joan Despí, l’institut Daniel Blanxart d’Olesa de Montserrat, l’Escola Plà de Les Vinyes de Santa Coloma de Cervelló i l’Institut El Calamot de Gavà.

D8SKNU8X4AAk33I

L’activitat es va dur a terme a la Platja de Castelldefels, concretament a la Plaça de Les Palmeres. Durant el matí (10–13.10 hores) l’alumnat participant va poder gaudir de diferents esports (Futbol, Ultimate i Korfbal) i la Zona Lúdica (castells inflables, bitlles catalanes, catamarà, beisbol i voleibol).

En aquesta activitat s’han reunit gairebé 1.000 alumnes de la comarca del Baix Llobregat, on el Consell Esportiu del Baix Llobregat ha volgut fomentar la promoció esportiva des d’un vessant recreatiu i formatiu.

Redacció / Fotos: CEBLLOB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
160

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix