L’atletisme pren els carrers de Sant Joan Despí i Abrera

La Cursa Solidària arriba a la dotzena edició, mentre que la Cursa Popular Corre D9 fa onze anys

Sant Joan Despí tornarà a ser capital comarcal d’atletisme i la solidaritat per un dia. El proper dissabte 8 de juny se celebrarà la 12a Cursa Solidària de Sant Joan Despí. Organitzadda pel Club Atletisme Despí 2012 i Corresolidaris, amb la col·laboració de l’Ajuntament, és tota una referència en l’àmbit de les curses populars i solidàries de Catalunya des de fa ja més d’una dècada.

DSC6319

Aquest any, com l’anterior edició es recaudaran fons per l’associació DACMA, d’afectades pel càncer de mama, que, a més, celebra el desè aniversari. La recaptació anirà destinada a la investigació d’aquesta malaltia. L’objectiu és superar els 5.500 euros.

0101

D’altra banda, el proper diumenge 9 de juny se celebrarà l’onzena edició de la Cursa Popular Abrera Corre D9, puntuable per a la Lliga Championchip. Una jornada que es dividirà en tres curses: la de deu quilòmetres i la de cinc, que serà open, i la de Kids (4 segons l’edat).

41995711194 61b51c12b6 z

La sortida i arribada serà al carrer Antonio Machado. Organitza el Club Atletisme Abrera, que destinarà un euro de la inscripció de cada participant a Caritas d’Abrera.

Redacció / Fotos: Aj. Abrera-Aj. Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix