Doble èxit de l’esparreguerí Jordi Morales al PTT de Polònia

Suma uns valuosos punts de cara a la classificació per als Jocs Paralímpics de Tòquio 2020

L’esparreguerí, establert a Sant Andreu de la Barca, Jordi Morales continua sumant èxits per al  tennis de taula català. Tres setmanes després d'haver assolit dues medalles a l'Open Internacional d'Eslovènia, ha afegit dos metalls més (or i argent). En aquesta ocasió ha estat el triomf en la classe 7 a l'Open Internacional de Polònia, disputat entre els dies 30 de maig i 1 de juny a la localitat de Wladyslawowo.

61958463 2400403973313799 5869309776214622208 n

La trajectòria

El jugador  va pujar al lloc més alt del podi després de fer un torneig impecable en el qual va guanyar amb molta solvència els tres partits de la primera fase i va resistir amb molta fortalesa els embats dels tres potents rivals que va haver de superar en el quadre final.

61610620 389723021886400 4403557276267315200 n

Després de signar un triple 3-0 en la fase de grups davant Silu Chen, de Hong Kong, el polonès Chudzicki i el txec Lambert, el jugador baixllobregatí va continuar el seu camí davant els suecs Jonas Hansson i Nicklas Thomas Westerberg, als quals va vèncer per dos ajustats 3-2 en quarts de final i semifinals, respectivament. Ja en la final, Morales es va trobar de nou al davant Maksym Hubert Chudzicki, amb qui ja havia coincidit en el mateix grup de la primera fase i a qui va tornar a guanyar en el partit pel títol, aquesta vegada per 3-1 després de remuntar el set inicial que es va apuntar el jugador polonès.

Aquest triomf de Jordi Morales li atorga uns punts molt valuosos de cara a la classificació per als Jocs Paralímpics de Tòquio 2020, un repte que l'esportista català ha de buscar mantenint-se en les posicions capdavanteres del rànquing mundial, ja que el fet de ser el vigent Campió del Món de la classe 7 no li garanteix la plaça per a la cita olímpica.

Argent per equips

A la medalla d'or individual, Morales n'hi va afegir encara una altra d’argent en la competició per equips de la classe 9-10, en la qual va ser el tercer component de l'equip format per Juan Bautista Pérez i Jorge Cardona.

61873592 10157342889693832 8762614246056919040 o

La delegació espanyola va aconseguir dues medalles més al PTT de Polònia de la mà d'Álvaro Varela, que en la classe 6 es va penjar la d'or de la prova individual i la de plata per equips junt amb Alberto Seoane.