Es presenta a Martorell la 10a Festa del Futbol Català

Imprimeix

El Complex Esportiu Torrent de Llops acollirà els dies 7, 8 i 9 de juny el futbol base, i els 15 i 16 d’aquest mes al Pavelló Esportiu Municipal Can Cases el futbol sala base

Martorell serà, una temporada més, la seu dels Campionats de Catalunya de futbol i les finals de la Copa Catalunya de Futbol Sala. L’Auditori de l’Ajuntament va ser escenari ahir al migdia de la presentació de la 10a Festa del Futbol Català, que se celebrarà els propers 7, 8 i 9 de juny al Complex Esportiu Torrent de Llops amb el futbol base, i els dies 15 i 16 de juny al Pavelló Esportiu Municipal Can Cases amb el futbol sala base. Serà la sisena vegada que Martorell és la seu d’aquest esdeveniment després d’acollir les edicions del 2012, 2015, 2016, 2017 i 2018. L’acte va estar encapçalat pel tinent d’alcalde de Martorell, Lluís Amat, i el president de l’FCF, Joan Soteras.

2019 06 05 14 09 26 portada slider

El president del CF Martorell, Josep Ramon Vigueres, va dir durant la seva intervenció que aquest “és un esdeveniment molt enriquidor esportivament per a tothom. Com a poble, esdevenir la capital del futbol a Catalunya és molt important pels ciutadans d’aquesta vila. Són dies molt intensos de feina i esperarem que us trobeu com a casa al nostre club”.

res 2019 06 05 14 18 15 1DX 8861

res 2019 06 05 16 31 55 1DX 8867

La directiva i delegada de l’FCF al Baix Llobregat, Paquita Linares, va subratllar que “aquest any és la desena edició d’aquesta gran festa. Rebreu a les vostres instal·lacions als campions del futbol base de tot Catalunya, des de Benjamí fins a Juvenil, així com del futbol femení, perquè gaudiu d’una competició de joc net al mateix temps, i compartiu una experiència amb clubs de totes les demarcacions de Catalunya. Tenint present que, avui, el futbol i futbol sala són el motor més important a nivell d’integració social, així com per la formació en valors de les persones”. En representació de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, ha estat el representat territorial a Barcelona, Pere Vilà, que va voler donar les “gràcies a la Federació per impulsar jornades com aquesta. A la societat hi ha entitats que són el motor del canvi. En l’àmbit esportiu, és innegable que l’FCF és un d’aquests motors. Per això, la Generalitat està molt orgullosa d’aquesta Federació. Des del futbol federatiu canvien moltes coses: la forma de participar, de com participar, un element bàsic pel progrés de l’esport. És un granet de canvi en l’engranatge de futur de país.”

2019 06 05 14 38 131DX 8889

El president de l’FCF, Joan Soteras, va ser l’encarregat de tancar l’acte de presentació de la 10a Festa del Futbol Català amb unes paraules on va afirmar que “el Complex Esportiu Torrent de Llops i el Pavelló Esportiu Can Cases seran casa nostra al llarg dels pròxims dos caps de setmana, amb una intensa activitat. Els milers de persones que reunirà l’esdeveniment podran gaudir d’un gran espectacle esportiu, on es faran evidents el nivell i la qualitat del nostre futbol i futbol base, amb un cartell i finals de luxe. Abocarem en aquesta desena Festa del Futbol Català tota la nostra estructura i capacitat logística, per tal que la competició sigui un èxit i per fer de Martorell un gran amfitrió. Seguirem donant visibilitat a totes les campanyes en valors engegades per l’FCF, com ‘Gràcies pel vostre suport’, ‘Respecte’, ‘Joc Net’, ‘#Orgullosa’, i la nova campanya ‘Tots som un equip’, que iniciarem la pròxima temporada. Veure en primera persona el somriure dels nens, nenes, nois i noies, directius i staff tècnic de clubs quan aixequen el trofeu del Campionat és realment gratificant.”

res 2019 06 05 14 22 05 1DX 8902

A més a més, el president Joan Soteras va lliurar a les autoritats presents una rèplica de la copa dels Campionats de Catalunya.

Redacció / Fotos: FCF