Javier Serrano es corona a la Cursa Ciclista del Llobregat

Gabriel Rodas (Salchi-Iberauto) va ser el vencedor del trofeu de la Muntanya i Raúl Garcia (Kometa) a les Metes Volants, mentre que el Kometa fou el millor equip

El ciclista madrileny Javier Serrano (Kometa) es va imposar ahir a la XXXVIII Cursa Ciclista del Llobregat, la Navàs-Sant Boi’, després de guanyar a l'esprint del grup d'escapats que s'han jugat la victòria a l'arribada de Sant Boi de Llobregat. La prova ciclista era prova puntuable per la Copa d'Espanya Júnior de ciclisme en carretera. Un total de 16 equips de tota la geografia nacional (amb quatre catalans i la Selecció d’Occitanie de França) es van donar cita a la prova que va aplegar gairebé 170 ciclistes.

santboi 1

2v5xJpMBKm2tazsLKYk7w7cFVvlcO59qM8SAzCfuiA44EIlLJIrYN97o5dZkSw4URemy9TrzXwmu9B8Fd8W2b1Pj ODeyAzGWxjEE27HQNW7jRnovWNHVTilDvm0I0YqpLWx1pupEAw2048 h1365 no

La cursa, organitzada pel Club Ciclista Sant Boi, es va iniciar a Navàs i va tenir un recorregut de 111 quilòmetres previstos a una mitjana de 41km/h. La jornada va estar marcada per la forta calor. L'equip del guanyador va dominar la cursa els primers compassos. Tot i els intents d'escapada, com el d’Ángel Casillas (Sense Rotor) que ha coronat escapat Vacarisses, no ha estat fins a les primeres pendents d’Ullastrell que s'ha trencat la cursa, formant-se l'escapada definitiva del dia amb set ciclistes que aconseguint un avantatge propera als dos minuts.

ap8yGZvoEB06I9DITqcLzkBGclKRc9QOhO7B6Id2O6e41oPwYyQJw2TEWU4vP7E1oH6yTwbHP9pNcBxLao bzwu2v IZ ofrlHtM8H aTXSuyW tXfypNdIrbHWBZjF75MVMqaSAtAw2048 h1365 no

Aquest s’han jugat  la victòria a l'esprint de Sant Boi de Llobregat, imposant-se Serrano davant de Casillas, i amb el granadí Carlos Rodríguez (Kometa) completant el podi final. El quart classificat ha estat Raúl García (Kometa), que passa a ser el nou líder de la Copa Espanya junior després de la tercera cita del calendari disputada a terres catalanes. La resta de ciclistes han arribat a 1'31" encapçalat per Luis Vivián, ciclista del Quadis-Trek Sant Boi.

D8CpUztWwAAFPDi

Gabriel Rodas (Salchi-Iberauto) va ser el vencedor del trofeu de la Muntanya, amb Raúl Garcia (Kometa) imposant-se a les Metes Volants, mentre que el Kometa fou el millor equip de la jornada. El primer classificat en la categoria de júniors de primer any va ser Clement Rozes (Selection Occitanie).

Redacció / Fotos: CC Sant Boi