La UE Cornellà continuarà a la Segona Divisió B

Va perdre per 2-0 davant la Ponferradina en el partit d’anada del playoff d’ascens a Segona A

No ha pogut ser. Els verds van perdre per 2-0 davant la Ponferradina i van quedar eliminats del playoff d’ascens a Segona A. El conjunt de Xavi Calm no va poder fer valer l’excel·lent resultat al partit d’anada (2-1) i la diferència de gols en camp contrari va ser decisiu per classificar els blanc-i-blaus. Dos jugades a pilota parada van ser determinants. L’1-0 va arribar a la primera part després d’una sacada de cantonada amb remat d’Isi al primer pal. I el 2-0, a la segona part amb un remat de Kaxe a l’àrea després d’un llançament de falta. La UE Cornellà tanca una gran temporada on va finalitzar en quarta posició de la classificació en el grup III, que el va permetre aconseguir el passaport per als playoff.

D8FMTicX4AMafgP

D8F3YpjXoAI9ZsM

PONFERRADINA: Manu García; Son, Ríos Reina, Jon García, Trigueros, Sielva, Dani Pichín, Pablo Larrea, Kaxe (Saúl, 89′), Bravo (Yuri, 68′) i Isi (Jorge García, 85′).

CORNELLA: Ramón; Pere, Ricard (Gaspar, 59′), Goldar, Borja, Leo Ramírez, Eloy Gila, Pep Caballé, Abde (Carlos Esteve, 79′), Agus Medina (Becerra, 59′) i Héctor Camps.

GOLS: 1-0 (13’): Isi. 2-0 (51’): Kaxe.

ÀRBITRE: Fernández Buergo, asturià. Grogues als locals Trigueros, Manu García, Jon García y Sielva; i al visitant Pep Caballé.

CAMP: El Toralín. Uns 9.000 espectadors.

Redacció / Fotos: UEC-Ponferradina