Un gol de Sergi Moreno classifica al Prat per a la segona eliminatòria

El Ceuta es va avançar en el marcador a la segona part però no va ser suficient

L’AE Prat va donar la sorpresa a l’Alfonso Murube i va empatar davant del Ceuta (1-1). Un resultat que classifica als de Pedro Dólera per a la següent ronda dels playoff d’ascens a Segona Divisió B. La primera part va acabar sense gols, tot i que els dos equips van tenir ocasions per inaugurar el marcador. A la represa, els nord-africans van marcar gràcies a l’encert de Víctor González i un error defensiu. Però els potablava van saber reaccionar i Sergi Moreno, a set minuts per al final, va aconseguir donar al seu equip la classificació.

RBZ 1476

RBZ 1161

RBZ 0989

Sorteig

Avui es sortejarà els emparellaments de la segona eliminatòria. Els rivals dels pratencs poden ser Càdiz B, Lealtad, Real Jaén, Tamaraceite, Tarazona, Escobedo, Portugalete, Socuéllamos y Zamora.

Redacció / Fotos: El Faro de Ceuta