Carles Blanco i Anna Orozco guanyen la 7a Cursa i Marxa Solidàries

Prop de 1.500 persones s’han donat citat aquest matí a Martorell

Martorell ha acollit aquest matí la Cursa i Marxa Solidàries, que enguany ha arribat a la setena edició. Prop del miler de persones han volgut participar en les diferents propostes esportives promogudes per l’Hospital Sagrat Cor de Martorell de Germanes Hospitalàries.

Carles Blanco, en categoria masculina, s’ha imposat a la prova dels deu quilòmetres que ha recorregut el Parc Forestal de Can Cases. L’integrant de l’Atletisme Molins ha fet un temps de 35’30’’. Alexandre Pagès (37’21’’) i Pol Simón (Nan Oliveras Team, 38’09’’) han arriba en segona i tercera posició respectivament. A la categoria femenina, la primera classificada ha estat Anna Orozco, amb un registre de 43’39’’. Han completat el podi Laura Teruzzi (Runners Sant Adrià, 44’32’’) i Yveth Camus (Oro Di Napoli, 44’39’’).

També s’ha celebrat la cursa infantil (110 i 400 metres) i la marxa de 7,6 quilòmetres, que va posar el punt final a la jornada esportiva que va reunir fons per a la Fundació Benito Menni, una entitat que lluita per garantir el dret a la salut mental. A més, els participants ha col·laborat també amb la Creu Roja del Baix Llobregat Nord donant un quilogram d’aliments en el moment de fer la inscripció.

D8DPXc3XkAAyat

Captura de pantalla 2019 06 02 a las 22.25.10

Redacció / Fotos: Creu Roja Baix Nord-Aj. Martorell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
160

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix