El BF Viladecans deixa escapar l’ascens a l'LF2

Les de Joan Carles Díez van perdre davant del Citylift GEiEG Unigirona per 56-73

L’Atrium de Viladecans va acollir ahir a la tarda-nit la segona jornada de la fase d’ascens a la Lliga Femenina 2. L’Unilever Viladecans BF no va poder guanyar al Citylift GEiEG Unigirona i va perdre per un clar 56 a 73. Una derrota que deixa les de Joan Carles Díez amb poques opcions d’assolir la plaça d’ascens a la segona categoria del bàsquet nacional.

m9b6V9PKBHS4Qxxh

D7 r9LiX4AIxIkE

Les baixllobregatines van fer un primer quart molt fluix que va saber aprofitar el seu rival per aconseguir les primeres distàncies a favor seu en el marcador (11-21). El joc blau no va millorar en els següents deu minuts i al final de la primera part el lluminós reflectia un 22 a 36 favorable a les gironines. S’esperava una reacció a la represa del conjunt viladecanenc, però no es va produir.

A l’altre partit, el Construcciones Edbaser CB Andratx es va imposar al CETIB, també balear, per 64-53. Avui es dispustarà la darrera jornada.