El BF Viladecans comença molt fort la fase d’ascens a l’LF2

Les de Joan Carles Díez es van imposar davant el CTEIB balear per 35-71

Primera jornada de la fase d’ascens a la Lliga Femenina 2 a l’Atrium de Viladecans. Es van disputar dos partits amb participació Baix Llobregatina, i amb feliç desenllaç.

L’Unilever Viladecans BF, campió de la Copa Catalunya, es va imposar al conjunt balear, el CTEIB, per 35-71. De fet, una sortida de 0-11 per les de Joan Carles Díez van deixar KO al seu rival. Al final del primer quart, el marcador reflectia un increïble 3-21. En els següents deu minuts, les de negre van millorar el seu balanç defensiu-ofensiu i van deixar el marcador al final de la primera part amb un 21-36. A la represa, les baixllobregatines es van encarregar de sentenciar el partit (25-51) fent un gran bàsquet. Els darrers deu minuts van ser de tràmit amb un rival totalment enfonsat.

D76aVDVWwAAzzZF

A l’altre partit, el Citylift Unigirona es va imposar al Construcciones Edbaser CB Andratx per 57-76 (al descans, 35-42). Avui se dispusta la segona jornada amb un enfrontament entre catalans.