La XII Caminada Solidària de Viladecans aplegarà a més de 6.000 persones

L’empresa Unilever organitza aquest acte solidari cada any per ajudar persones de la ciutat per sota del llindar de la pobresa

Aquest diumenge, dia 2 de juny tindrà lloc a la ciutat la Caminada Solidària, organitzada per Unilever España, en col·laboració amb l'Ajuntament de Viladecans i el Col·legi Sant Gabriel, per a la qual ja n’hi ha 6.000 ciutadans i ciutadanes inscrits i s’hi ha recaptat 30.000 euros. Els diners re­captats es lliuraran al Punt Solidari, el servei municipal que gestiona la distribució de productes alimentaris bàsics i d'higiene a les famílies sense recursos, amb el qual col·laboren Creu Roja i Càritas.

L'alcalde Carles Ruiz, l’exmarxador i ambaixador de Viladecans Valentí Massana, el director del col·legi, Francesc Serra, la directora de comunicació d'Unile­ver España, Ana Palencia, seran els encarregats d'obrir la Caminada. Els caminants lluiran una samarreta conmemorativa de l’esdeveniment i, en acabar el recorregut, Unilever lliurarà un lot de productes a tots els participants com a agraïment.

20180603 14

La Caminada farà un recorregut de 3,5 quilòmetres per la ciutat, compta també amb la col·laboració dels clubs locals de bàsquet femení i masculí. Els parti­cipants contribueixen a la causa inscrivint-se prèviament fins avui, dia 31 de maig, amb una aportació de 4 euros a la Secre­taria del Col·legi Sant Gabriel (93 658 17 50) i a Atrium Esports (93 659 41 60). Les persones interessades poden inscriure-s’hi també el mateix dia de la Caminada, una hora abans de la sortida en el propi col·legi. Els assistents tindran també la possibilitat de fer, el mateix dia de la marxa popular, altres aportacions, si així ho desitgen.

Aquest passeig solidari es va posar en marxa el 2007 per aconseguir un impacte positiu entre els veïns i veïnes de Viladecans, a la vegada que es fomenta el saludable hàbit de caminar. Des d’aleshores, més de 60.000 persones s'han adherit a aquest projecte, que ha recaptat més de 230.000 euros des de la seva posada en marxa. Si bé en els primers anys els diners es va destinar al Programa Mundial d'Aliments (PMA) de les Nacions Unides, a partir del 2013 la iniciativa es va centrar a Viladecans, on Unilever té la seva seu per a tot Espanya.

Redacció / Fotos: Aj. Viladecans

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
105

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix