Doble èxit de la petanca castelldefelenca en el Català

Imprimeix

En categoria masculina, el CP Castelldefels, amb una tripleta intergrada per José Luis Acosta, J. Maria Cantos i Manuel Rufián, es va imposar al lleidetà CP La Bordeta, amb una tripleta formada per Miguel Cámara, José Cruz i Jordi Trillo..

En categoria femenina, El Castillo va fer doblet, copant les dues primeres posicions de la classificació: campió i sotscampió. La tripleta campiona integrada per Diana Castro, Mª. Jesús Laguna i Marta Peracho i la sotscampiona per tres Isabels, Acosta, Capdevila i Carrero.

En la categoria Femenina de les categories autonòmiques, el CP Can Mariner ( M. Dolores Agudo, Mª. Nieves de la Calle, Inés Novas) es va imposar al CP Les Corts Esportiu (Lluïsa Blanco, Remei Lara, i M. Conxita Sus).  Adrianense At. i el Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat es van adjudicar el tercer i quart lloc respectivament. I en la masculina, també l'Abrera va fer doblet en alçarse amb el primer (Pablo G. Navarrete, Sergi Soto, Joan Tarazaga) i segon lloc (Rubén Alonso, Ramón Jiménez i Salvador Teruel) de la classificació. Ciudad Cooperativa de Sant Boi de Llobregat i Marina-Llevant del Prat de Llobregat van ser tercer i quart respectivament.

Marçal Fontanals - FCP / Foto: FCP