BF Viladecans, preparat per a la fase d'ascens de Lliga Femenina 2

Imprimeix

La competició se celebrarà del 31 de maig al 2 de juny a l’Atrium del municipi baixllobregatí 

L'Atrium de Viladecans serà la seu, els propers 31 de maig, 1 i 2 de juny, de la fase d’ascens a Lliga Femenina 2. El campió de Copa Catalunya Femenina i amfitrió Unilever Viladecans BF i el segon classificat, Citylift GEiEG Unigirona, seran els dos equips catalans que lluitaran per assolir aquest ascens de categoria. Tots dos planters hi arriben després de disputar la final de la màxima categoria femenina del Bàsquet Català, on es van imposar les viladecanenques (56-53).

47828368742 aca2d5ef5c z

Els altres dos conjunts que es posicionen per aconseguir l'única plaça que dóna accés a la segona categoria nacional de bàsquet femení provenen de la federació balear. El campió de les illes és el Construcciones Edbaser CB Andratx EDBASER després de vèncer a la final autonòmica per 60-74 al CTEIB, l’altre participant de la fase d'ascens.

Els quatre blocs disputaran a Viladecans una lligueta de tots contra tots en què només el primer classificat aconseguirà pujar de categoria. Els partits que obriran la competició divendres 31 seran a les 19h, a l'Atrium, el CTEIB i les de Viladecans dirigides per Joan Carles Díez i, posteriorment, a les 21h, es disputarà el Construcciones Edbaser contra el conjunt gironí de Joan Pau Torralba.

Gmd87ZlBPqJ2cWuJ

Dissabte 1 de juny i en el mateix escenari es jugaran els partits corresponents a la segona jornada amb el duel català entre Viladecans i GEiEG Girona, a les 18:30h, i l’Andratx i el CTEIB a les 20:30h. La tercera i darrera jornada serà diumenge 2 al matí, amb el primer partit a les 10:30h entre les gironines i el CTEIB i el segon a les 12:30h, amb les viladecanenques i les andritxoles com a protagonistes.

Calendari de joc Fase d'Ascens

Jornada 1 / Divendres 31 de maig

19:00h / C.T.E.I.B. - UNILEVER VILADECANS BF
21:00h / CONSTRUCCIONES EDBASER CB ANDRATX - CITYLIFT GEIEG UNIGIRONA

Jornada 2 / Dissabte 1 de juny

18:30h / UNILEVER VILADECANS BF - CITYLIFT GEIEG UNIGIRONA
20:30h / CONSTRUCCIONES EDBASER CB ANDRATX - CTEIB.

Jornada 3 / Diumenge 2 de juny

10:30h / CITYLIFT GEIEG UNIGIRONA - CTEIB.
12:30h / CONSTRUCCIONES EDBASER CB ANDRATX - UNILEVER VILADECANS BF

 

Redacció / Fotos: BF Viladecans