El CCR Castelldefels, preparat per fer el salt a la Segona Divisió

Els de Sito Rivera s’enfrontaran als playoff d’ascens davant el conjunt madrileny del Mòstoles

Aquest cap de setmana va finalitzar la Lliga en el grup III de la Segona Divisió B de futbol Sala. El CCR Castelldefels es va proclamar campió realitzant una competició domèstica excepcional on va ser el gran dominador. Els de Sito Rivera es van guanyar el passaport per optar a jugar la propera temporada a la Segona Divisió, la segona categoria nacional de futbol sala. També com a premi jugarà la Copa del Rei l’any vinent. 

D7kPfMaWsAYxyVf

Els seus números han estat per emmarcar. Els grocs han jugat un total de 30 partits amb un balanç de 26 victòries, 3 empats i només una derrota -davant el Canet-. A més, ha estat el tercer equip més golejador de la categoria amb 163 gols (Héctor amb 30 dianes ha estat el ‘pitxitxi' seguit d’Andresito amb 27 i el que menys han encaixat (81), demostrant una gran fortalesa defensiva.

D7kPfMbXkAA9fHK

Doble partit

El playoff d'ascens es jugarà a dos partits. El rival és l’FS Móstoles, campió del grup IV, El partit d’anada se celebrarà al Poliesportiu Villafontana l’1 de juny a les 18.30 hores. La tornada, una setmana després, el 9 de juny. L’enfrontament d’anada es podrà seguir en directe per streaming a través del canal de Futsal Mafer.

Redacció / Fotos: CCR Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
150

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix