El Cornellà guanya a la Ponferradina en el temps afegit

Un gol d’Agus Medina en el temps afegit de la segona part va donar la victòria als verds

El Cornellà va tornar a demostrar que fins que no acaba el partit pot passar de tot. Ahir al Nou Municipal es va imposar davant el Ponferradina per 2-1 en un partit que se li va complicar en els primers minuts de la segona part, després d’una primera de màxima igualtat de forces. Però els de Xavi Calm van saber reaccionar a temps i, primer, Pep Caballé i després Agus Medina, van aconseguir remuntar un marcador advers. L’eliminatòria es decidirà el proper cap de setmana a El Toralín de Ponferrada.

D7gwRaEX4AE1gtV

CORNELLÀ: Ramón; Pere, Goldar, Ricard Pujol, Héctor Camps; Agus Medina, Pep Caballé; Lobato (Gaspar, 54´), Eloy Gila, Abde; i Carles Esteve (Manucho, 73´) (Jaume Pascual, 85´).

PONFERRADINA: Manu García; Son, Ríos reina, Jon García, P. Trigueros, Óscar Sielva, Dani Pichín (Jorge Gardcía, 76´), Pablo Larrea (Saúl, 61´), Kaxe, Bravo (Yuri, 86´) e Isi.

GOLS: 0-1 (47´): Óscar Sielva. 1-1 (60´): Pep Caballé. 2-1 (96´): Agus Medina.

ÀRBITRE: Monter Solans, aragonès. Grogues als locals Agus Medina i Ricard Pujol; i al visitant Saúl.

CAMP: Nou Municipal. Uns 1.600 espectadors.

Redacció / Foto: UE Cornellà