Catalunya obté vuit medalles en el Nacional de Freestyle a Cornellà

Imprimeix

El Campionat d’Espanya es va celebrar a l'Espai Esportiu de Sant Ildefons sota l’organització del Club GavaFreestyle i la col·laboració del Club Esportiu Cornellà

Els patinadors catalans van obtenir un total de vuit medalles (tres d’or, dues de plata i tres de bronze) al Campionat d’Espanya de Freestyle celebrat aquest passat cap de setmana a l'Espai Esportiu Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat sota l’organització del Club GavaFreestyle. Més de 80 patinadors van participar en la competició.

Els germans Alba i Jawad García Patiño es van penjar els tres ors catalans. Alba, del Gavà Freestyle, va guanyar els títols sènior en la modalitat de Battlei i de Clàssic, mentre Jawad, del Qgat Freestyle, es va imposar en salt júnior amb 1,15 metres i va ser tercer en Speed Slalom de la mateixa categoria.

El júnior Alex Pujadas, del BCN Freestyle, també va pujar dues vegades al podi per recollir dues medalles de plata en les modalitats de Clàssic i Battle, mentre Nil Masanes (Qgat Freestyle) va ser tercer en Salt sènior amb 1,25 metres i Christian García (GavaFreestyle) va ser tercer en Clàssic sènior.

Redacció / Fotos: FECAPA