Catalunya obté vuit medalles en el Nacional de Freestyle a Cornellà

El Campionat d’Espanya es va celebrar a l'Espai Esportiu de Sant Ildefons sota l’organització del Club GavaFreestyle i la col·laboració del Club Esportiu Cornellà

Els patinadors catalans van obtenir un total de vuit medalles (tres d’or, dues de plata i tres de bronze) al Campionat d’Espanya de Freestyle celebrat aquest passat cap de setmana a l'Espai Esportiu Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat sota l’organització del Club GavaFreestyle. Més de 80 patinadors van participar en la competició.

Els germans Alba i Jawad García Patiño es van penjar els tres ors catalans. Alba, del Gavà Freestyle, va guanyar els títols sènior en la modalitat de Battlei i de Clàssic, mentre Jawad, del Qgat Freestyle, es va imposar en salt júnior amb 1,15 metres i va ser tercer en Speed Slalom de la mateixa categoria.

El júnior Alex Pujadas, del BCN Freestyle, també va pujar dues vegades al podi per recollir dues medalles de plata en les modalitats de Clàssic i Battle, mentre Nil Masanes (Qgat Freestyle) va ser tercer en Salt sènior amb 1,25 metres i Christian García (GavaFreestyle) va ser tercer en Clàssic sènior.

Redacció / Fotos: FECAPA

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix