El BQ Manyanet Molins-CB Corbera Sots 21 vol arribar molt lluny

Els vermells tenen un partit decisiu aquest dissabte davant el Lima-Horta Bàsquet per poder estar a la Final a Quatre de la categoria

No hi ha límits per a l’equip masculí del BQ Manyanet Molins-CB Corbera a la categoria reina Sots 21. La temporada està sent molt bona, però els de Corbera de Llobregat volen molt més. Feia molts anys que l’entitat no tenia un equip en una Fase Final, i l’equip és un l’orgull d’una de les entitats històriques del bàsquet baixllobregatí. Actualment lluiten per a un lloc a la Final a Quatre de la categoria Preferent després d’una fase prèvia “on hem pogut competir en tots els partits encara que hem estat una mica irregulars”, explica Albert Balada, tècnic del conjunt vermell.

IMG 3009

Fase prèvia

Els corberencs van ser, juntament amb el Centre Catòlic L’Hospitalet, els grans dominadors de la Lliga regular en el seu grup II on van finalitzar en segona posició de la classificació amb un balanç de 19 victòries i 5 derrotes. Els mateixos números que els riberencs, que en el doble enfrontament van ser millors fet que els va permetre ocupar la primera posició al final de les vint-i-quatre jornades de la competició. Els d’Albert Balada va ser el quart millor equip ofensiu i el tercer equip defensiu del grup que els va assegurar el passaport per a la Fase Final de la categoria.

IMG 3790 1024x683

Remuntada

Tot i que a la Fase Final no han començat gaire bé  -van perdre davant el Lima-Horta Bàsquet per 77 a 46 en el partit d’anada- el BQ Manyanet Molins-CB Corbera espera reaccionar a la tornada on l’escalf de l’afició serà determinant. L’enfrontament es jugarà aquest dissabte 25 de maig a les 19.30 hores al Poliesportiu Municipal de Corbera de Llobregat.“Serà un enfrontament complicat perquè ells tenen més experiència, encara que per il·lusió i ganes no ens guanyen i competirem per estar entre els quatre millors de la categoria. No abaixarem els braços i lluitarem fins al final”, diu Balada.