Marc Pascual i Isabelle Kujawski guanyen la Cursa Ecològica de Muntanya

Imprimeix

La prova atlètica molinenca, que va transcórrer pel parc de Collserola, va aplegar al voltant dels 300 participants

Es va celebrar, un any més, la Cursa Ecològica de Muntanya que obre un final de temporada ple d'esport a l'aire lliure a Molins de Rei. Uns 300 corredors i corredores van participar en aquesta prova atlètica que es fa pel parc de Collserola i que és l'aperitiu de l'Esportíssim. Aquest diumenge es va celebrar la vuitena edició, una cursa de 15,3 quilòmetres que transcorren íntegrament pel Parc de Collserola. La sortida es va donar des de l'escola Castell Ciuró. A partir d'allà, i amb tant sols 200 metres d'asfalt els corredors ja van entrar en contacte amb la muntanya.

20190521 dan costa cursa ecologica 003

image jpegbase64 9j 4AAQSkZJRgABAQAAAQABAAD 2wCEAAkGBxMTEhUUExIVFhUXFx4aGRgYGBsfHRsbGSAeHR8ZISAdICggGxonHSMbIjIjJSotLi8uHyAzODMsNygtLisBCgoKDg0OGxAQGy0lICUvLS8tLS0tLS0tLS0tLS0tLS0tLS0tLS0tLS0tLS0tLS0tLS0tLS

Van participar a la cursa 195 corredors de més de 16 anys. El primer classificat va ser Marc Pascual, del Club Atletisme Molins de Rei, que va fer un temps de 1h11’. En categoria femenina, la guanyadora va ser Isabelle Kujawski, que va emprar 1h19’. La cursa es va desenvolupar en tota normalitat gracies a tots els col·laboradors: Creu Roja, Associació de Defensa Forestal, Club Ciclista Sons and Bike, i tots els voluntaris que es van implicar desinteressadament en l'organització de l'activitat. En acabar també es va habilitar un circuit pels més petits, en el que hi van participar un centenar de nens i nenes repartits en tres curses en funció de l'edat.

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Molins de Rei