Cornellà-Ponferradina, primera eliminatòria dels playoff d’ascens a 2aA

L’AE Prat s’enfrontarà davant el Ceuta en la primera eliminatòria del playoff per pujar a Segona B

El Saló Luis Aragonés de la Reial Federació Espanyola de Futbol ha estat, aquesta tarda, l’escenari del sorteig dels playoff a Segona Divisió A i Segona Divisió B. Un acte on han participat la UE Cornellà, quarta classificat en el grup III de Segona B, i l’AE Prat, quart en el grup V de Tercera Divisió.

El conjunt verd s’enfrontarà en la primera eliminatòria d’ascens a Segona A davant de la Ponferradina, segon classificat del grup I. El partit d’anada es jugarà al Nou Municipal (26 de maig) i el de tornada a El Toralín (2 de juny).

D’altra banda, l’AE Prat jugarà davant el Ceuta la primera eliminatòria d’ascens a Segona B. Els de Pedro Dólera començaran a Sagnier (25 de maig, 18h) i la tornada serà a la ciutat nord-africana.

D7A8f0vXYAEL8NL

D7BJv17WkAAn0Ve

Impugnació

De forma paral·lela a la celebració del sorteig del playoffs i playout de Segona Divisió B, segons informa el diari Marca, el Terol ha anunciat mitjançant un comunicat que reclamarà davant l'RFEF una alineació indeguda del Cornellà la darrera jornada.

D7AXvR8WsAILLyB

El partit, que va acabar amb victòria del Cornellà per 2-0, va suposar el descens de l'equip aragonès i la classificació per a playoffs dels baixllobregatins. No obstant això, i segons ha avançat el periodista Ángel García Álvarez i ha pogut confirmar la publicació madrilenya, ara es reclama alineació indeguda d’Abde, juvenil del Cornellà -que a més va marcar un dels gols- per arrossegar, presumptament, una altra sanció. Abde va ser sancionat amb el juvenil el dia 7 d'abril en veure la cinquena groga en la qual era la penúltima jornada de Lliga. La següent, la del cap de setmana del 14 d'abril, no va jugar amb el primer equip, que visitava a l'Atlètic Balears. A partir d'aquí, ha disputat tres partits amb el primer equip, contra Vila-real B, Ebre i el mateix Teruel.

15583651301776

El Comitè, segons el reglament de la RFEF i explica el diari Marca, hauria d'aplicar l'article 56.3, que diu el següent: "Quan es tracti de futbolistes que poguessin ser reglamentàriament alineats en altres equips de la cadena del principal o en algun dels equips d'un club patrocinador, el futbolista sancionat no podrà intervenir en cap d'aquests equips o clubs, fins que transcorri, en la categoria en la qual es va cometre aquesta infracció, el nombre de jornades al fet que faci mèrits la sanció”.  És a dir, pot entendre's que el jugador, al no ser convocat davant el Balears el 14 d'abril, ja va complir aquesta sanció.

No obstant això, en cas de prosperar aquest recurs i mancant el que dictamini la Jutgessa Única, això mouria per complet el panorama del final de Lliga en Segona B. El Terol se salvaria, arrossegant a l'Alcoià al pou i al Castelló al playout, així com la classificació de l'Espanyol B per als playoffs en lloc del Cornellà.

Redacció / Fotos: RFEF-UE Cornellà-AE Prat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix