Carles Montllor i Núria Ramos guanyen a la Cursa de Can Mercader

Es van imposar a la prova dels deu quilòmetres, mentre que Miquel Doménech i Mireia Suñé ho van fer a la distància dels cinc quilòmetres

Prop de 400 participants de diferents edats es van donar cita ahir diumenge 19 de maig a la Cursa de Can Mercader. Una prova atlètica que va tenir quatre curses diferenciades.

A la distància dels 10 quilòmetres, el guanyador va ser Carles Montllor (Casticaceres RC, 32’17’’), seguit de Juan Manuel Álvarez (Cornellà Atlètic, 32’31’’) i Óscar Rodríguez (Ruios Running Les Franques, 32’43’’). A la categoria femenina, la primera classificada va ser Núria Ramos (Runners Sant Adrià, 42’38’’). Van completar el podi Tamara Córdoba (Runners Sant Adrià, 42’46’’) i Eva García (Adidas Runners Barcelona, 44’33’’).

X1siBCt4o FHhBLlIzo3LmhTMOK07Tzvs d43KW63L0Y1HFvIUUc24 0A 1dd6l5gy1UN wZ598E7plbe9 o3 CzZpVjPjwkyQMJbBngozuyOykaTyEaPuggi2lAAkHitM7zx z55Y8w2708 h1818 no

Miquel Doménech, del CA Gavà, es va imposar a la distància dels cinc quiómetres amb un temps de 16’01’’. Roger Ordoño (Castillejo&Caceres RC, 16’03’’) va ser segon i Jose Luis Cabrera (Corredors.cat, 16’14’’) tercer. D’altra banda, Mireia Suñé (FC Barcelona) va guanyar en categoria femenina amb un registre de 18’59’’. Alexandra Guada (18’59’’) i Sònia Gallego (La Sansi, 19’25’’) van ser segona i tercera respectivament.

En categoria aleví van guanyar Oriol García i Jana Socoró, mentre que en categoria benjamí els primers classificats van ser Roc Socoró i Paula Lora.

Redacció / Fotos: Curs Can Mercader

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials