Síliva Alberich i Lluvia Lara es coronen a la 8a Cursa de la Dona-CaCo

Prop de les 400 participants van prendre part a la prova atlètica que va recórrer els carrers de Sant Vicenç dels Horts

Avui diumenge va tenir lloc la vuitena edició de la Cursa de la Dona-CaCo (caminar i córrer) de Sant Vicenç dels Horts. Prop de les 400 participants van prendre part a la prova atlètica que va recórrer els carrers del municipi baixllobregatí. Com cada any, la prova atlètica va constar de dues proves:  la d’1 km, i el de 5 km. Va ser a la Pista Polivalent Municipal de Francesc Macià. La CaCo va ser organitzada per la regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i va comptar amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, CEM Sant Vicenç dels Horts-Piscina Montserrat Canals, la Taula d’Igualtat i Espai de Corredores (EDC).

D66rzrLWwAA0 Rh

A la distància dels cinc quilòmetres, la primera classificada va ser Sílvia Alberich, que va invertir un temps de 21’54’’. El podi el van completar Maite Sánchez (CA Sant Vicenç, 23’10’’) i Lidia Solé (Chicas Eva, 24’46’’), segona i tercer respectivament.

D66eyQZXkAA M1y

D’altra banda, a la distància de quilòmetre la guanyadora va ser Lluvia Lara (6’47’’), seguida per Leyre Osuna (7’03’’) i Lucia Álvarez (7’15’’).

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts