L’Unilever Viladecans BF, finalista de la Copa Catalunya femenina

El Basket Almeda va perdre a les semifinals davant el Citylift GEiEG Unigirona i es va quedar a les portes de la final

Ahir dissabte es van jugar les semifinals de la Copa Catalunya femenina amb la participació de dos equips de la nostra comarca: l’Unilever Viladecans BF i el Basket Almeda de Cornellà. La competició s’està celebrant al Pavelló Les Comes d’Igualada. Només es van poder classificar per a la final les actuals campiones de la Lliga regular, les viladecanenques.

47085302204 c3c34b679b z

A la primera semifinal, l’Unilever Viladecans BF es va imposar a l’EKKE CB Lleida per 66-55. Les de Joan Carles Díez guanyaven al descans de sis punts (35-29) després d’una primera part molt igualada. A la represa, la intensitat en el joc va continuar sobre la pista (53-43, 30’). Una diferència que es va mantenir fins al final. La viladecanenca Marta Guerrero va ser la màxima anotadora del duel amb 15 punts i 24 de valoració. “L’objectiu era arribar fins aquí. Ara volem l’ascens”, va explicar la jugadora al final del partit.

47874940341 b33c734498 z

Posteriorment, el Basket Almeda no va poder amb el Citylift GEiEG Unigirona i va perdre per 54 a 61. Una mala primera part va deixar les cornellanenques sense gaires opcions, ja que van arribar a perdre per 7 a 24. Al descans, 19-34. La reacció de les noies de Guillem Abelló va arribar a la segona meitat. No va ser suficient però perquè les gironines van saber administrar la seva avantatge.

46959148785 0d3a22450c z

La final es jugarà avui a les 12.30 hores, mentre que el tercer i quart lloc es disputarà a les 10.15 hores.

Redacció / Fotos: FCBQ

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix