Cornellà de Llobregat acull Campionat d'Espanya de freestyle

Imprimeix

Hi participen dotze patinadors catalans dels clubs Qgat Freestyle, BCN Freestyle i el Gavà Freestyle

El Poliesportiu de l’Espai Esportiu Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat acull aquest dissabte i diumenge el Campionat d’Espanya de patinjatge freestyle Júnior, Sènior i Màster sota l’organització del Club Gavà Freestyle amb la participació de 12 patinadors catalans dels clubs Qgat Freestyle, BCN Freestyle i els amfitrions del Gavà Freestyle.

La competició se celebrarà en dues jornades, dissabte dia 18 de 8.30 a 19.15 h i diumenge dia 19 de 8.30 a 15.00 h. La jornada de dissabte començarà amb la modalitat de derrapatges femení i masculí (9.00 h), seguirà amb speed slalom femení i masculí (12.00 h), clàssic femení i masculí (15.00 h) i jam femení i masculí (20.00 h). I diumenge tindran lloc les de salts femení i masculí (9.00 h) i battle femení i masculí (12.30 h). I el mateix diumenge, a partir de les 18.30 hores, tindrà lloc la cerimònia de lliurament de premis i cloenda.

maxresdefault patinadors cornella

Els dotze patinadors catalans inscrits són Júlia García, Jawad García Patiño, Nil Masanes i Judith Vallejo (Qgat Freestyle), Alba García Patiño, Christian García, Beth Grañén i Judith Peñas (Gavà Freestyle), i Carlos Guirao, Gerard Gutiérrez, María Gutiérrez i Àlex Pujadas (BCN Freestyle).

Redacció / Fotos: FECAPA