El Meeting Màster Ciutat de Gavà aplegarà els millors atletes catalans

Imprimeix

L’atletisme també serà protagonista aquest diumenge a Sant Vicenç dels Horts, Cornellà i Sant Andreu de la Barca

L’estadi Municipal La Bòbila acull aquest diumenge 19 de maig el 6è Meeting Màster Ciutat de Gavà. La competició, organitzada pel Club Atletisme Gavà amb el suport de l’Ajuntament. En la trobada s’espera que hi puguin acudir atletes federats, a partir de 35 anys, d’arreu de Catalunya. Les proves, que arrencaran a les del 10 matí, s’estructuren en categories masculina i femenina i, en funció de les franges d’edats, i constaran de proves de velocitat de 5000, 100, 800, 200, 1500 i 400 metres llisos i les curses de 4×100 i 4×400. També es disputaran proves de salt d’alçada, i llançament de perxa, disc i javelina.

 igp1417

El proper diumenge 19 de maig tindrà lloc la vuitena edició de la CaCo (caminar i córrer) de Sant Vicenç dels Horts, dirigida a dones de totes les edats. Com cada any, la prova atlètica consta de dues proves: a les 9 h, hi haurà la prova infantil, d’1 km, i a les 9.45 sortirà la CaCo per a adultes, de 5 km. La sortida i arribada serà a la Pista Polivalent Municipal de Francesc Macià. Posteriorment hi haurà sorteig de regals, lliurament de premis, balls i massatges per a les participants. La CaCo està organitzada per la regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, CEM Sant Vicenç dels Horts-Piscina Montserrat Canals, la Taula d’Igualtat i Espai de Corredores (EDC).

canmercader

La plaça Joan Miró de Cornellà de Llobregat serà el punt de sortida de la Cursa de Can Mercader. Una prova atlètica que se celebrarà el proper diumenge 19 de maig. La jornada es dividirà en les distàncies de 10 i 5 quilòmetres a més de les proves de promoció. Organitza el Club Atletisme Can Mercader.

cursa sant andreu barca

D’altra banda, Esportssab, amb la col·laboració del Club Atletisme Sant Andreu de la Barca i de la secció atlètica de l'Associació Esportiva Sant Andreu de la Barca i amb el suport institucional de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, organitza el diumenge 19 de maig, la XXIV Cursa Popular de Primavera, oberta a tothom. L’avinguda Constitució serà el punt de sortida i arribada de la prova dels cinc quilòmetres (9.30h) i de les de promoció (10.30h).

Redacció / Fotos: Aj. Sant Andreu de la Barca-Arxiu-Aj. Gavà