El Voleibol Sant Just, campió de Segona Nacional femenina

Les de Marianao Signer jugaran la propera temporada a la Primera Nacional

El Volei Sant Just va acabar les fases d’ascens a Primera Nacional femenina de la millor manera. Les baixllobregatines es van imposar a la final i es van proclamar campiones de Segona Nacional del seu grup. I ho van fer després d’una competició impecable on el conjunt dirigit per Mariano Signer ha guanyat tots els seus partits -tant a la prèvia com a les semifinals i la final-.

A206847

Captura de pantalla 2019 05 13 a las 9.58.24

Precisament, a la final les santjustenques es van imposar a l’equip amfitrió, el CBV Sóller Tours, per un ajustat 2-3 en un enfrontament de màxim nivell, molt intens i que es va decidir en un apassionat tie break (20-25, 26-24, 25-15, 12-25 i 15-17). Cal recordar que a les semifinals, el Voleibol Sant Just va guanyar al Cecell de Lleida per 1-3 (25-23, 12-25, 22-25 i 13-25) on ja va assolir l’ascens de categoria.