La IX Cursa Solidària d’Esplugues aplega més de 700 atletes

Aleix Cunillera i Núria Langreo que van imposar a la prova dels cinc quilòmetres

Més de 700 persones, de diferents edats, es van donar cita el passat diumenge 12 de maig a la novena edició de la Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues-Hospital Sant Joan de Déu. Una gran festa de l’esport i la solidaritat que va transcórrer pels carrers del municipi baixllobregatí. Es van recaptar gairebé 6.000 euros.

D6ZDJP6XsAA0YJc

En el vessant esportiu, Aleix Cunillera, del Flexor Trail Team, es va imposar en la categoria masculina en completar els 5.000 metres amb un temps de 16’51’’. José David Ruiz (17’20’’) i Carlos Lancharro (17’38’’, Corredolidaris) van ser segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, la primera classificada va ser Núria Langreo (22’02’’) i van completar el podi Antonia Cano (22’47’’, CE Rayoteam) i Alicia Ávila (23’13’’, Saucony).

A la prova dels 1.200 quilòmetres els campions van ser Víctor Blasi i Paula Blasi, i en la distància dels 850 metres, els primers classificats foren Biel Bru i Irene Lozano.

Redacció / Fotos: Aj. Esplugues

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix