L’Handbol Gavà femení torna a la Divisió d’Honor Agent per la porta gran

L’equip d’Alfred Pérez va acabar la fase d’ascens invicte tancant una temporada per emmarcar

Objectiu assolit. L’equip sènior femení l’Handbol Gavà va aconseguir tornar a Divisió d’Honor Argent. I ho va fer guanyant els seus tres partits del Campionat de Primera Divisió Estatal -fase d’ascens- que es va celebrar precisament al pavelló Jacme March del municipi baixllobregatí del 10 al 12 de maig. Les noies d’Alfred Pérez culminen una gran temporada on també es van proclamar campiones de Lliga.

D6XQ0sjW4AA6UZz

handbol gava 2 130519

Alfred Pérez va destacar al final de la competició que l'alegria és immensa. .Sabíem que jugar a casa era un punt a favor i, a més, hem tingut una afició brutal que ens ha acompanyat fins al final per aconseguir l'objectiu.

La final

Per aconseguir l’ascens a la segona categoria de l’handbol nacional, l’Handbol Gavà havia de guanyar al Balonmano Ágreda i així ho va fer al partit decisiu. Tot i que en els primers vint minuts va haver de patir (9-8). Un parcial de 6-1 va deixar el marcador al descans amb un clar 15-9.

handbol 3 130519

A la represa, les gavanenques sempre van manar en el marcador tot i que el seu rival va reaccionar i es va col·locar a quatre gols a cinc minuts per al final (25-21). Un parcial de 4-0 va acabar amb les aspiracions de les sorianes (29-21). Marta Galindo i Elisabet López, amb set gols, van ser les màximes golejadores de l’Handbol Gavà.