Es presenten els actes del centenari de la UE La Palma

El vicepresident de l’FCF, Juan Josep Isern, va assistir al programa d’activitats previst per commemorar els 100 anys de vida de l’entitat de futbol

El Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona, va ser l’escenari de la presentació dels actes de celebració del centenari de la Unió Esportiva La Palma, que tindran lloc aquest estiu. El programa d’activitats previst per commemorar els primers 100 anys de vida de l’entitat, fundada el 1919, inclou tres grans esdeveniments: una taula rodona, una exposició i la festa del centenari.

res 2019 05 10 09 55 39 palma1

res 2019 05 10 09 56 39 palma2

El 8 de juny es donarà el tret de sortida amb taula rodona oberta a tothom a la Societat Aliança Palmarenca, on es farà un repàs a la història i a les anècdotes que han marcat el dia a dia de l’entitat.

Durant la Festa Major del mes d’agost tindrà lloc una exposició a la Biblioteca Municipal amb fotos, cartells, fitxes federatives, samarretes, trofeus o medalles de les diferents èpoques.

Finalment, els dies 14 i 15 de setembre arribarà la festa central. Partits amb els equips infantils i el femení; un homenatge a jugadors i exjugadors, i expresidents; un triangular de conjunts veterans amb l’equip local i dos rivals més, i un sopar popular ompliran la primera jornada, mentre que l’endemà es jugarà un partit de l’equip amateur de la UE La Palma contra un oponent d’entitat i es projectarà un vídeo sobre la història del club.

El vicepresident de l’FCF, Joan Josep Isern, va afirmar que enguany la UE Palma entra “al llibre d’honor del futbol català. El vostre esforç us ha portat fins aquí i gràcies als presidents i els jugadors mai heu perdut la identitat”.

res 2019 05 10 09 58 23 palma4

A l’acte també hi ha assistit la directiva i delegada de l’FCF al Baix Llobregat, Paquita Linares; el Secretari General de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras; el president de la UE Palma, Marc Ros; l’alcalde de la Palma de Cervelló, Xavier González; el representant de la comissió del centenari, Lluís Badosa; expresidents de l’entitat i una vintena de jugadors d’entre 7 i 14 anys que formen part del planter del club.

El club, que actualment compta amb 9 equips, des de la categoria Prebenjamí fins a veterans, vol retre amb el centenari un homenatge a les persones que han portat al club a complir els primers cent anys de vida i engrescar les noves generacions.

Redacció / Fotos: FCF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix